معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اعلام کرد هر شهروند اصفهانی میتواند با ارائه کارت ملی هفتهای ۶ کیلوگرم گوشت مرغ دریافت کند.
به گزارش مهر، اسماعیل نادری با اشاره به گرانفروشی برخی از فروشگاهها گفت که هر کیلوگرم گوشت مرغ گرم ۲۵ هزار و ۹۵۰ تومان است و بیش از آن تخلف محسوب میشود.
او با تأکید به اینکه فروشگاههای مرغ تنها از طریق سامانه رهتاب میتوانند مرغ خریداری کنند، افزود سهمیه فروشگاههایی که گرانفروشی میکنند، قطع میشود و دیگر نمیتوانند در سامانه رهتاب ثبت سفارش کنند.
پیشتر، رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی ضمن تأکید بر تأثیر تحریمها بر صنعت مرغ اظهار داشت چنانچه قرار باشد وضعیت تحریمها به همین شیوه فعلی باقی بماند، تعطیلی گسترده صنعت مرغ در راه است.
به گزارش تجارت نیوز، محمد یوسفی با اشاره به وارداتی بودن دان و نهاده مرغ گفت اگر تحریم ادامه پیدا کند تأمین ارز واردات خوراک دام و طیور که حجم بالایی هم دارد با مشکلات اساسی مواجه میشود و بسیاری از مرغداریها دیگر قادر به تأمین نهاده مورد نیاز خود و ادامه فعالیت نیستند.
در حالی که فروشگاهها قیمت مرغ را بر روی شیشه خود قیمت مصوب را اعلام میکنند، اما خریداران هنگام مراجعه برای خرید، با قیمتی در حدود ۴ هزار تومان بالاتر مواجه میشوند. به نظر میرسد این کار برای فرار از مواجهه با مأموران تعزیرات است. فروشندهها میگویند چون مرغ را گران میخرند، نمیتوانند آن را ارزانتر و به قیمت مصوب بفروشند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
قیمت مرغ در دو فصل گذشته در ایران با نوسانات زیادی روبهرو بود. بخشی از مشکلات مرغ هم دو نرخی بودن قیمت آن است و مرغ در بازار با دو نرخ دولتی و آزاد پخش میشود.
به طوری که قیمت مرغ با توجه به منجمد و غیر منجمد بودن آن نیز متفاوت است و در دورهای حتی تا ۴۰ هزار تومان نیز بالا رفت.
سازمان جهاد کشاورزی از افزایش تولید مرغ میگوید ولی بازار حکایت دیگری را نشان میدهد. در عین حال سازمان تعزیرات نیز نرسیدن بهموقع نهادههای دامی به مرغداران و همچنین وجود واسطهها را از بعضی دلایل آشفتگی این بازار اعلام میکند.
همین موضوع باعث شده تا سهم مرغ از سبد غذایی خانوار ایرانی کاهش یابد.
اخیراً رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران با اشاره به افزایش تقاضا برای خرید ضایعات مرغ گفته است جوجه و فیله مرغ گران شده و همین مسئله باعث شده مصرف جوجه و فیله کمتر و تقاضا برای اسکلت و سنگدان مرغ رو به افزایش باشد.
مهدی یوسفخانی ضمن تأکید بر اینکه تولید و عرضه مرغ کم شده و همین مسئله قطعهبندی مرغ را کم کرده است، افزود در مقاطعی دولت دستور ممنوعیت قطعهبندی مرغ را صادر کرد و زمانی که قطعهبندی مرغ کم شود، اسکلت مرغ هم در بازار کمیاب میشود.